LUIS.cz pro Váš krásnější domov

LUIS - pro Váš krásnější domov | velkoobchod/maloobchod

Domov - je místo, kam se vracíme každý den. Místo, kde se cítíme bezpečně, kam zveme svou rodinu a přátele. Domov je naše oáza odpočinku, místo kde je nám dobře.... A my LUIS budeme moc rádi, pokud nám dovolíte, pomoci Vám vytvořit takový domov. Tato snaha nás vedla již v roce 2004 k založení naší české značky     "by inspire...porcelán s českou duší"

Od té doby pro Vás s láskou připravujeme nové kolekce porcelánového nádobí, bytové doplňky a dekorace. V naší nabídce dále naleznete kuchyňské a bytové    doplňky od známých značek Brabantia, Cole&Mason, Nuance, Stein a další.Prohlídněte si celou naší nabídku. Určitě naleznete výrobky, které zkrášlí nebo zútulní váš byt. Či vám prostě jen udělají radost a nebo vykouzlí úsměv ...

Velkoobchodně nabízíme naší českou značku by inspire a holandskou značku Brabantia a H&L.

by inspire...porcelán s českou duší

jsme česká rodinná značka uvedena na trh v roce 2004. Od počátku se řídíme mottem „V jednoduchosti je krása“. Snažíme se navrhnout čistý tvar v moderním stylu, použít ušlechtilý materiál a vymyslet jedinečný dekor. A pak to s láskou upečeme….. K našim kolekcím porcelánového nádobí vytváříme doplňky - na stůl i do celého bytu. Ve stejných barvách a tvarech, tak aby Váš prostřený stůl pohladil Vaši duši a přinesl harmonii do Vašeho domova.

Brabantia - nadčasové kuchyňské doplňky

Ať chceme nebo ne, žijeme ve spotřebním světě. Nejdříve kupujeme, potom spotřebováváme nebo rozbíjíme, a nakonec se toho zbavujeme nebo to skladujeme, abychom si mohli pořídit nové. Brabantia se k této situaci staví velmi originálně: za prvé vyrábí kuchyňské doplňky, které jsou takřka nezničitelné a designově nadčasové, takže se nám jen tak neokoukají. A za druhé vyrábí především ty kuchyňské doplňky, které k vyhazování nebo ke skladování patří.

Takže pokud hledáme koš na odpadky, koš na prádlo, krabice na potraviny či sušáky na prádlo, ty zaručeně nejlepší najdeme u firmy Brabantia. A nejen je. Brabantia také nabízí dokonalé řešení funkčních potřeb pro žehlení a sušení prádla.

Home & Living - bytové dekorace

Vše okolo bydlení a zahrady přináší holandská značka H&L . V současné době se snažíme vytvořit si svůj dokonalý domov. K doladění interiéru potřebujeme především doplňky, kterými svůj interiérový styl dovedeme k dokonalosti. A ve kterém, a to především, se budeme cítit dobře a bezpečně. Značka H&L klade důraz právě na tyto doplňky. Ať už se jedná o dekorační mísy a tácy ze surového dřeva, konferenční stolky, lucerny až po vánoční a velikonoční výzdobu.